Održana redovna Izvještajna skupština HKD Napredak-Zagreb

U ponedjeljak 13. siječnja 2020. u Palmotićevoj 21 u Zagrebu održana je redovna Izvještajna skupština HKD Napredak-Zagreb. Od 110 članova HKD Napredak-Zagreb koji su po Statutu imali pravo sudjelovati u radu Skupštini po hladnom i maglovitom vremenu na Skupštinu je došlo 80 članova. Na dnevnom redu Skupštine bilo je 10 točaka koje su nakon izlaganje i diskusija jednoglasno usvojene.

Na kraju ove Skupštine predsjednik HKD Napredak-Zagreb gospodin Miljenko Puljić izvijestio je nazočne da je postignut dogovor s Kazalištem Komedija da svaki član HKD Napredak-Zagreb uz predočenje iskaznice može dobiti popust na ulaznice za predstave u Komediji od 30% te da su u tijeku pregovori s ostalim Kazalištima na razini grada Zagreba.

Nakon Izviještane skupštine zagrebačkog Napretka održana je redovita Skupština Planinarskog društva Napredak-Zagreb. Po okončanju ove Skupštine otvorena je izložba izvrsnih fotografija autora Franka Čuvala, predsjednika Planinarskog društva i član Upravnog odbora HKD Napredak-Zagreb. Nakon okončanja Skupština svi nazočni počašćeni s obilnim domjenkom.