Projekt Zeleni dvori

Koncem mjeseca studenoga ove godine (2018.) na međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo u Zagrebu je premijerno predstavljen projekt ZELENI DVORI. Specijalno je razvijen za ulagače koji vide svoj daljnji poslovni i profesionalni razvoj u području medicinskog turizma (dentalna medicina, oftalmologija, plastične kirurgije, ortopedije,…itd.). Autor ovoga investicijskog projekta je član Upravnog odbora HKD Napredak-Zagreb gospodin Fabijan Jokić. Projekt ZELENI DVORI je odabran kao jedan od tri najbolja projekta za nagradu Rexpo Best New Investment Award i kao takav pobudio veliko zanimanje sudionika sajma i medija.

Delegacija HKD Napredak-Zagreb- s lijeva na desno: Miljenko Puljić, predsjednik; Fabijan Jokić, član uprave; dr. sc. Tomislav Dubravac, dopredsjednik i Juro Martinović član uprave

Investicijski projekt ZELENI DVORI je razvijen na rubu parka prirode Medvednica u Bistri, u prostoru gdje se osjeća sloboda i miriše čist zrak i na zemljištu ukupne površine 18.300 m2 sa izvorom vode i vodotokom. U osnovi sadrži zgradu mješovite namjene s poliklinikom i pratećim sadržajima, 14 komfornih niskoenergetskih kuća (depadansi) s okućnicama, te pristupnu cestu i šetnicu.
Ovaj inovativni projekt sve svoje energetske potrebe proizvodi na vlastitoj lokaciji iz obnovljivih izvora energije i koncipiran je za organiziranje integralnog hotela u funkciji medicinskog turizma oslanjajući se dodatno na ruralnu osnovu šire prostorne cjeline te na aktivnosti brdsko-planinskog kraja.

Za one koji žele saznati više o ovom projektu mogu naći na: http://www.zeleni-dvori.com